به نظر می رسد شما برای رسیدن به موفقیت می بایست نه در این کار بلکه در هر کار دیگری یک استراژی مشخص و تعریف شده داشته باشید.در واقع منظورمان این است که برای رسیدن به هدف خود که همانا راه اندازی فست فود است باید راهی مشخص را در نظر گرفته باشید.شاید از دیدی بسیاری از افراد راه اندازی در تایین یک جایگاه و تهیهی لوازم و ابزرا الات ان می باشد و فکر می کنند افتتاح فست فود تنها به همین موارد ختم می شود.شما در روند راه اندازی علاوه بر اینکه نیزا به یک استراژی مشخص دارید در کنار ان نیاز به تاکتیک مشخصی هم خواهید داشت تا بتوانید سریع ترین راه رسیدن به موفقیت را جشن بگیرید.در راه اندازی فست فغود اگر استراژی شما خالی از تاکتیک باشد در واقع شما دور ترین راه را برای رسیدن به موفقیت برگزیده اید و همچنین اگر تاکتیکی برای اجرا داشته باشدی اما بدون استراژی بخواهید وارد عمل شوید در واقع شکست را به جان خریده اید.

البته اینکه تا چه حد استراژی شما با توجه به میزان امکانات در درسترستان قابلیت اجرای را داشته باشد نیز مساله بعدی در قبل از راه اندازی فست فوداست.کافیست تا سری به سطح شهر بزنید حتما اگر دقت کنید می توانید فست فود هایی را ملاحضه نمایید که به خاطر داشتن استراژی که قابلیت اجرایی نداشته عملا در کار خود در جا زده و نزدیک به سقوط می باشند.اگر بخواهیم یک فرمول کلی موفقیت آمیز برای تمامی فست فودها اماده کنیم می توان در چند جمله زیر آن را ارائه داد :

۱-کاهش هزینه را باید در اولویت قرار داد.باید در ابتدای شروع کار بتوانیم با روش های مختلف و تا جای ممکن به کاهش هزینه بیاندیشیم.

۲-شما در زمان راه اندازی فست فود خود اگر می خواهید رد همان الو راه برای خود کسب اعتبار کنید باید بتوایند کیفیت مواد غذایی خود را بالا ببرید تا خاطره ای خوش را برای مشتریان خود در همان مراجعت اول به یادگار بگذارید.

۳-قطعا شما باید در نظر داشته باشید که چگونه می توان با حفظ کیفیت غذا زمان سرو انرا کم کرد و در کوتاه ترین زمان ممکن مشتری را راه انداخت.

۴-خوب شما در اول راه هستید و قطعا باید برنامه ای هم برای تبلیغات موثر داشته باشید تا افراد بتوانند شما را بیابند.

راه اندازی فست فود

موارد فوق می توانند جزیی از برنامه رسیدن شما به موفقیت رد این شغل باشند اما باز هم به نظر اگر شما چشم انداز صحیحی از آینده نداشته باشید نمی توان زیاد به موفقیت دائمی شما امیدوار بود . شاید بتوانید موفقیت های مقطعی کسب نمایید اما قطعا با نداشتن چشم اندازی صحیح قطعا رد آینده به مشکل برخواهید خورد.شما باید علاوه بر رعایت تمامی موارد بالا اگر می خواهید تا در راه اندازی فست فود با کمترین ریسک ممکن مواجه شوید باید از همین الان به فکر استفاده از تجهیزات مدرن باشید.باید دکوراسیون داخلی مغازه خود را به صورت بسیار خاص و شیک طراحی نمایید.و باید حتما زا کادری مجرب و متخصص که با این رشته آشنایی داشته باشند استفاده نمایید.مدیریت مجموعه باید بتواند به صورت هوشمندانه عمل نماید . اگر خودتان چنینی قابلیتی را ندارید پس حتما به فکر استخدام یک مدیر لایق و کاردان باشید.موفقیت برنامه می خواهد و شک نکنید که افراد موفق به صورت تصادفی به جایگاه فعلی خود نرسیده اند و قطعا در پس آن برنامه ریزی های دقیق همراه با کادری مجرب و متخص وجود داشته است.

بی شک عصری که در ان زندیگ می کنیم اگر از قبل برنامه مشخصی برای ادامه حیات شغل خود نداشته باشید می توان نوید یک شکست بزرگ را به شما داد.معمولا هم برای همه همین اتفاق رخ خواهد داد و مدیران و کارکنان انچنان سرگرم کارهای روزانه خود خواهند شد که دیگر فراموش می کنند باید برای رسیدن به مراتب بالاتر برنامه داشته باشند.معمولا اگر در این حالت از انها رد مورد برنامه ریزی کارشان بپرسید به صورت سردرگم خواهند گفت که بدون برنامه هم می توان موفق شد.اما تجربه نشان داده نه تنها در راه اندازی فست فود بلکه در هر کار دیگری اگر بدون فکر وبرنامه قبلی بخواهیم اقدام نماییم حتی اگر به موفقیت های مقطعی نیز دست یابیم قطعا این روند ادامه دار نخواهد بود و سرانجام در نقطه ای متوقف خواهیم شد.

راه اندازی فست فود

با افتخار اعلام می داریم مجموعه آسان آشپز با دارا بودن کادری مجرب و متخصص در این زمینه آماده ارارئه مشاوره و همکاری در تمام سطوح کار می باشد . شما اگر قصد راه اندازی فست فود را دارید می توانید با استفاده از تجربه ای که ما در اختیارتان قرار خواهیم داد بسیار زودتر و کم خطر تر به موفقیت دست یابید.ما با برنامه ریزی مدون برای شما کاری خواهیم کرد تا میزان ریسک در کارتان به حداقل ممکن برسد و شما با اطمینان بیشتر در این راه قدم بردارید.از فواید یک برنامه ریزی دقیق که توسط ما به شما ارائه می شود می توان موارد زیر را نام برد :

با داشتن برنامه ای دقیق مدیریت می تواند در کمال آرامش به ادامه راه بیاندیشد.

با داشتن برنامه مدیریت می تواند به برنامه های بلند مدت فکر کند و برای انها استراژی های مختلفی را طراحی نماید.

داشتن برنامه دقیق باعث خواهد شد تا میزان رعایت استاندارد در کار شما بالاتر رود.

شما با داشتن برنامه می توانید رد سطوح مختلف به راحتی کنترل کار را در دست داشته باشید.

راه اندازی فست فود

 

البته ما برای شما برنامه های مختلفی را ارائه خواهیم کرد . قطعا رد ابتدای راه اندزای فست فود نیاز است تا با روش های مختلف ابتدا میزان مشتریان شما را افزایش داد.بعد از رسیدن به این موفقیت باید برای ماه های بعدی به صورت برنامه های شش ماهه و سالانه نیز طرح و نقشه هایی را پیاده سازی کرد . به نوعی باسید شما نسبت به زمان جلوتر باشید و بدانید که مثلا قرار است در ۶ ماهه بعدی چه چیزی را ارائه دهید و قرار است برای بالابردن کیفیت خدمات خود از چه روشهایی استفاده نمایید.در این بازار رقابتی اگر می خواهید حرفی برای گفتن داشته باشید باید متفاوت باشید و اگر می خواهید همیشه بمانید باید بتوانید در جهتی که مشتریان می خواهند قدم بردارید.

در واقع مجموعه آسان آشپر با ارائه برنامه های کاربردی به شما کمک خواهد کرد تا مسیری کوتاه تر و رد عین حال امن تر را برای رسیدن به آنچه که می خواهید بردارید.

نوشته شده توسط در 13:26 |  لینک ثابت   • نظر بدهید

جمعه ششم آذر ۱۳۹۴

دیگر جای هیچ ریسکی وجود ندارد

لوازم آشپزخانه |لوازم برقی آشپزخانه

لوازم آشپزخانه

و نکات مهم آن

 

در این بخش می پردازیم به موضوعات مربوط به لوازم آشپزخانه.شما اگر قصد راه اندازی یک رستوران و یا یک فست فود و یا یک آشپزخانه صنعتی را دارید یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهید این است که باید لوازم آشپزخانه خود را با کیفیت بالا و به صورت مدرن انتخاب نمایید.شاید این موضوع انجا مهم تر جلوه کند که محیط رستورانی شما به گونه ای طراحی شده که مشتری بتواند نحوه رو غذا را کاملا مشاهده کند و انجاست که دیگر جای هیچ ریسکی وجود ندارد و باید تا جای ممکن از بهترین و مدرن تیرین و شیک ترین لوازم آشپزخانه موجود استفاده نماید.این موضوع در مورد انتخاب لوازم برقی آشپزخانه نیز صدق می کند.شما با کمک ابزار و لوازمی مدرن و شیک علاوه بر اینکه می توانید جلب توجه مشتری را به خود جلب نمایید در کنار آن نیز می توانید طراحی و دیزاین محیط رستورانی خود را شیک تر و زیباتر نمایید.اما به نظر لوازم و ابزار آشپزخانه شما زمانی بهتر دیده می شوند و به کار می ایند که در فضایی مناسب و با چیدمانی مناسب تر قرار بگیرند.

لوازم آشپزخانه

وجود یک سالن بزرگ برای آشپزخانه های صنعتی در واقع کمک می کند تا شما از لوازم برقی آشپزخانه گرفته تا سایر وسایل معمولی دیگر را به راحتی و در جای مناسبش قرار دهید. با چیدمان صحیحی لوازم در واقع باعث خواهید شد تا میزان راندمان کاری شما بالا تر رفته و همین امر بر بالاتر رفتن کیفیت نهایی کمک خواهد کرد.امروزه با صنعتی تر شدن کارها یکی از عوامل مهم موفقیت در شغلی مانند رستوران داری و یا آشپزخانه داری را می توان داشتنلوازم آشپزخانه با کیفیت عنوان کرد.با توجه به رقابتی بودن بازار و اینکه هر روز بر تعداد رستوران و مراکز خدماتی مشابه ان افزوده تر می شود شما باید از تمام جزییات موجود نهایت استفاده را ببرید تا بتوانید کیفیت نهایی خدمات خود را افزایش دهید.

یکی از مهمترین خدماتی که توسط مجموعه آسان آشپز ارائه می شود در زمینه تهیه و تجهیز انواع لوازم برقی آشپزخانه و دیگر لوازم غیر برقی مربوط به این محیط می باشد . شما از صفر تا صد کار را می توانید به مجموعه ما بسپارید.ما بر اساس میزان بودجه ای که برای این امر اختصاص داده اید بهترین ها را برایتان انتخاب خواهیم کرد.جهت دریافت مشاوره در این زمینه می توانید به یخش تماس با ما مراجعه نموده و به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید.اگر می خواهید تا از لوازم آشپزخانه خود بهترین استفاده ممکن را ببرید باید محیط سالن شما دارای ارگونومی مناسب باشد تا در کمترین زمان ممکن کارگران و آشپزان به لوازم مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.

لوازم آشپزخانه

یکی دیگر از مهمترین عوامل در انتخاب لوازم آشپزخانه حالا چه برقی و چه غیر برقی این است که بتوانید در زمان لازم انها را به راحتی جا به جا نمایید . لوازم مورد استفاده در آشپزخانه های صنعتی معمولا نسبت به لوازم استفاده شده در اشپزخانه منزل بزرگتر و حجیم تر و سنگین تر هستند و شاید جابجایی انها به همین راحتی نباشد.البته این مورد به مقدار قابل توجهی هم بر می گردد به نوع طراحی که برای لوازم شما شده .برخی از کارک ها و برندها با آینده نگری که در این مورد داشته اند شرایطی را فراهم کرده اند تا شما به راحتی بتوانید اسباب و لوازم را جابه جا نمایید.

شاید سوال خیلی از شماها این است که چگونه می توان به بهترین چیدمان در لوازم آشپزخانه خود رسید.؟ باید گفت که فرمول خاصی برای این مورد وجود ندارد و شاید همه چیز بر می گردد به نوع طراحی محیط آشپزخانه شما و میزان بزرگی و کوچکی اسباب و لوازمتان.اما شاید بتوان اصول کلی را شاره داشت تا شما در هر محیطی که هستید بتوانید بهرتین چیدمان را برای تمامی لوازم برقی آشپزخانه و دیگر لوازم خود داشته باشید.با همی به این موضوع می پردازیم :

۱-داشتن فضایی ارگونومیک می تواند در رسیدن به این راه به شما کمک فروانی نماید.

Hallde_RG-200

۲-چیدمانی صحیح و اصولی می تواند به شما کمک فراوانی نماید تا به راحتی بتوانید از تمامی امکانات موجود در آشپزخانه خود استفاده نمایید.در این زمینه حتی می توانید از  یک طراح و دکوراتور نیز مشورت بخواهید.